Šef osoblja šanka i restoranskog dela


Radno mesto šefa osoblja zahteva
  • Da rukovodi, organizuje i kontorliše šank i deo za posluživanje gostiju u skladu sa standardima objekta u kome je zaposlen
  • Predvodi svoj tim - motiviše kolege i zaposlene
  • Usmerava, vrši obuku novih zaposlenih, pokazuje razumevanje, u stalnoj je komunikaciji sa zaposlenima
  • Izdaje naredbe i pruža podršku (osposobljavanje, podučavanje, pomoć i pohvala na uspešno obavljenom zadatku)
  • Brzo donošenje odluka u spornim situacijama
  • Planira, pravi i kontroliše smene zaposlenih
  • Sprovodi odluke i mere nadređenih
Očekujemo Vaše prijave.



Lokacija posla:
- Beograd
Kategorija:
- Turizam, Ugostiteljstvo, Putovanje
Nivo obrazovanja:
Minimum: IV Stepen - SSS srednja škola (4 godine)
Trajanje oglasa:
14.7.2016. do 29.7.2016.

Нема коментара:

Постави коментар